PS3-pelit PS4:llä: Onko tämä mahdollista?

PS3-pelit PS4:llä: Onko tämä mahdollista?

Tiedämme, että monet ihmiset haluavat nauttia  PlayStation  3:sta, joten tässä artikkelissa annamme sinulle kaikki yksityiskohdat, jotta voit pelata  PS3-pelejä  PS4 :llä ilman hankaluuksia.

PS3-pelit PS4:llä Haluatko tietää kaikki yksityiskohdat?

Toisin kuin muut konsolit, kuten PlayStation 4, se ei ole suoraan yhteensopiva edeltäjänsä kanssa, joten kun PlayStation 3 -peli tuodaan PlayStation 4:lle, se ei toimi. Jos et jostain syystä kuitenkaan päässyt nauttimaan monista helmistä PlayStation3:lla, nyt ei ole aika huolestua, sillä uskokaa tai älkää, tällaisista vaihtoehdoista on täysin mahdollista nauttia PlayStation 4:llä.

Voiko PS3-pelejä pelata PS4:llä?

PlayStation 4, joka julkaistiin markkinoille vuonna 2013, ei ole yhteensopiva PlayStation 3:lle lisensoitujen pelien kanssa, mikä todella tarkoittaa, että kun PS3-levy asetetaan PS4:ään, se ei voi toimia. Tiedetään, että Sony ei ole koskaan peruuttanut sataprosenttisesti PS4-yhteensopivuutta huolimatta siitä, että tänään uusi sukupolvi osoittaa, että pelin pelaaminen ilman ongelmia on paljon vaikeampaa.

Se saattaa kiinnostaa sinua:  Mass Effect andromeda: juoni, pelattavuus ja paljon muuta

Toisaalta yritys tietää, että tuhannet pelaajat eivät eri syistä voineet nauttia tärkeistä ja erityisistä peleistä PlayStation 3:lla, mutta nyt kun he omistavat PlayStation 4:n, he haluavat pystyä pelaamaan joitain kopioita. Mutta onko se mahdollista? Valta käynnistää monet  parhaista videopeleistä  hetkeksi uudelleen, jotta voit olla monien käyttäjien pelaaja ensimmäistä kertaa ilman PlayStation 3:n hankkimista.

Toisaalta, jos haluat oppia  laskemaan pingin PS4:llä , sinun tarvitsee vain kirjoittaa linkki, jonka jätämme sinulle.

PS4:n taaksepäin yhteensopivuudella PS3:n kanssa on nimi: remasters

Tämä ratkaisu ei ole saanut hyvän vastaanoton, koska ihmiset haluavat toistaa  joitain PS3-aikakauden helmiä PS4:llä,  heidän on toistettava kassalla sen saavuttamiseksi. Sony ei hyödy tästä, kuten Microsoft, joka on onnistunut ajan myötä toteuttamaan  Xbox One  -yhteensopivuuden suuren osan  Xbox 360:  sta ja alkuperäisestä Xboxista.

Tämä ei pidä paikkaansa Sonyn kohdalla: kun haluat pelata PS3:lla ja PS4:llä tarjottavaa, meidän on ylläpidettävä yhteys konsolien ja television välillä tai ostettava  PS3-remasterit   toistaaksemme niitä PS4:llä.

Mikä on vaikeinta taaksepäin yhteensopivuudessa PlayStation 3:n kanssa?

On tärkeää tietää, että PS3-sirun tai paremminkin Cellin arkkitehtuurissa on tiettyjä ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka tekevät Sony-konsolin ohjelmoinnista hieman erilaisen kuin muut alustat, kuten PC tai PC. Xbox 360 .

Näin ollen jokainen tehty ja markkinoille julkaistu monitasoinen ensi-ilta oli optimoitava erityisellä tavalla toimimaan PlayStation 3:lla, jota ennen kaikkea sukupolven lopussa jokainen eksklusiivinen peli onnistui hankkimaan paljon enemmän suosio konsolin suorituskyvyn ansiosta.

Saatat olla kiinnostunut:  Pelit PSP:lle: Aina paras

PlayStation 4:n kehittämisen aikana Sony keskittyi x86-arkkitehtuuriin, joka oli edelleen samanlainen kuin henkilökohtainen tietokone, ja tästä syystä se on aivan erilainen kuin PlayStation 3. Tiedetään, että tämän tyyppinen ero Sonyn ansiosta he onnistuvat tekemään entisestään monimutkaisemmaksi sisällyttää taaksepäin yhteensopivuuden PS4:ään, minkä vuoksi sen julkaisu puuttui markkinoilta.

Tähän mennessä käydyt keskustelut viittaavat siihen, että jotta Sony voisi sisällyttää Cell-sirun PS4:ään aikaisemmin, kuten PS3:n kanssa, tehdä siitä todennäköinen, jotta se olisi yhteensopiva PS2:n kanssa tällä tavalla, mutta miksi ei se? Tietyistä valmistuskustannuksista johtuen, muistaakseni PS4:n julkaisuhinta oli melko alhainen (399 euroa).

PS4:n kanssa Sony suosisi x86-arkkitehtuuria, joka oli paljon samanlainen kuin PC

Jos tarkastelemme suoraa kilpailua, Xbox One:n Xbox 360:n kanssa tarjoaman taaksepäin yhteensopivuuden pitäisi olla paljon yksinkertaisempi teoria, koska Xbox 360 Power Pc:n ja Xbox One x86:n arkkitehtuuri ovat paljon samankaltaisia. Microsoft onnistui tuomaan sen konsoliinsa vuonna 2015 kaikkien käyttäjien hyväksynnällä.

On kuitenkin tärkeää muistaa, että taaksepäin yhteensopivuuden saavuttamiseksi Microsoft on joutunut investoimaan pari resurssia tekniikkaan sen lisäksi, että unohdetaan, että kaikki taaksepäin yhteensopivat Xbox 360- ja Xbox-pelit on korjattava etukäteen yhteensopivuuden varmistamiseksi; toisin sanoen melko hidas menettely.

Saatat myös olla kiinnostunut:  Luo oma Pokémon: Vaiheittainen opas

PlayStation Now: Pelaa PS3-pelejä PS4:llä pilven ansiosta

Sony on kokeillut uutta  PlayStation Now-  tai  PS Now -tilauspalvelua  , joka perustuu suoratoiston ja pilven käytön väliseen peliin. Toisaalta PS Now antaa käyttäjälle mahdollisuuden pelata yli 500:aa PS3-luettelossa olevaa peliä, ja vuodesta 2017 lähtien se tarjoaa myös PS4:n kopioita henkilökohtaisella Windows-tietokoneella tai PlayStation 4:n kautta ainoalla tilauksella. vaatimus. palveluun.

Tiedetään hyvin, että PS Now -tilauspalvelu vaatii maksamaan noin 10 dollarin kuukausimaksun eli 100 dollaria vuodessa, ja joka kuukausi lista kasvaa. Kaikki näyttää melko hyvältä, mutta mikä sitten on PS3-pelien ongelma  PS4:llä  ? Palvelu on ollut poissa muutaman vuoden, eikä sitä voitu käynnistää uudelleen, koska se oli saatavilla Yhdysvalloissa ja Kanadassa.

Se on tällä hetkellä saatavilla Belgiassa, Alankomaissa ja Isossa-Britanniassa, mutta sen saapumisesta muualle Eurooppaan ei ole tietoa. Toisaalta mielipiteet palvelusta eivät ole kovin hyviä, koska yleensä tulee valituksia siitä, että sen käyttöön tarvitaan erinomaisessa kunnossa oleva valokuituyhteys, jotta videopeleissä ei ole viivettä.