Roolipelit

Mielestäni roolipelit ovat joitain merkittävimmistä ja hauskimmista peleistä, joita koskaan on tehty. RPG: n juuret ovat yhtä vanhoja kuin mielikuvitus. Jos haluat kuitenkin kaventaa sitä enemmän, voit katsoa kuuluisia Dungeons and Dragons -elokuvia, jotka ovat kehittäneet Gary Gygax ja Dave Arneson vuonna 1974.

Se on fantasiaroolipeli, jossa pelaajat yhdessä vankityrmämestarin kanssa (joka ohjaa tarinaa ja pelaajien vuorovaikutusta) etsivät luolastoja käyttäen pöytälevykappaleita, monipuolisia noppaa ja joukko luovia aivovoimia.

Pelaaja ei todellakaan voi tehdä mitään. Voit luoda hahmon, jolla on rikas taustakuva: heidän toiveensa, tarpeensa, fobiansa jne. Taivas on rajana.

Tämä sama luovuus siirtyi erittäin hyvin virtuaalimaailmaan. Jotkut tunnetuista peleistä, joita me kaikki tunnemme ja rakastamme, kuten The Elder Scrolls -sarja, erityisesti Skyrim ja sarjan kuudes tulo, ovat tehneet RPG -pelaamisesta suositumpaa kuin koskaan. RPG -pelit loistavat, kun ei ole rajoituksia, paitsi pelaajan mielikuvitusta.

Elder Scrolls -peleissä pelaaja voi valita useista kilpailuista, joista jokaisella on omat hyvät ja huonot puolensa.

Peli osoittaa sinut päätehtävän suuntaan, mutta lopulta jätät omille luoville laitteillesi, vapaasti tekemään melkein mitä haluat.

En koskaan unohda ratsastaa mukana Skyrimissä, ja yhtäkkiä ääniraita muuttuu elävän, hengittävän maailman ympäröivistä, kauniista ambient-äänistä pumpatuksi Viking Chorusiksi. Se merkitsi, että lohikäärme näki minut ja syöksyi alas paistaakseni rapeaksi.

Minun piti juosta henkeni puolesta, koska olin heikko tason 2 puuhaltia -jousimies. Se tapahtui orgaanisesti, kun olin matkalla toiseen tehtävään, ja se oli innostavaa.

Tällaiset hetket, joissa en koskaan unohda sitä tunnetta, jonka sain sen tapahtuessa, tekevät RPG: stä ylivoimaisen genren mielessäni.

Toisaalta sinulla on mahtavia roolipelejä, kuten The Witcher 3: Wild Hunt, jossa otat vakiintuneen hahmon roolin, joka on heitetty täydellisen maailman poliittiseen juoniin. Vaihtoehdot ovat edelleen olemassa, mutta tällä kertaa mukana on koukuttava ja kattava tarina.

Assassin’s Creed -pelisarjan pelit sisältävät nyt enemmän RPG -elementtejä sarjassaan. Aseita, asuja ja videopelihahmoja voidaan räätälöidä, ja tutkittavana on koko historiallinen maailma.

Jos olet pelaaja, joka rakastaa hyvää tarinaa, valinnanvapautta pelatessaan tai peliä mielikuvituksen herättämiseksi, roolipelit täyttävät tämän tarpeen.

Massiiviset online-roolipelit

Aivan kuten RPG: t, MMORPG: t (massiiviset moninpelin online-roolipelit), sytyttävät mielikuvituksen ja heittävät pelaajan yksityiskohtaiseen maailmaan. Tällä kertaa se on kuitenkin verkossa. Maailmassa ei ole nyt vain joitain mahdollisesti yksityiskohtaisia ​​NPC: itä, vaan myös muita ihmispelaajia samaan aikaan.

Se aloitettiin alun perin 1970 -luvulla, kun Mazewar julkaistiin tietokoneille. Pelaajat pystyivät vaeltamaan sokkeloita ja ampumaan toisiaan Internetin edeltäjillä. Pelin kehittäjä Richard Garriott (Ultima -RPG -sarjan luoja) kuvaili tämän tyyppisiä pelejä, kuten MMO -pelejä, jotka johtavat MMORPG -peleihin.

Pelit kuten EverQuest, Anarchy Online ja Ultima Online olivat hämmästyttäviä virstanpylväitä lajissa. Pelityylit on räätälöity pelaajan pelityyliin. Palvelimiksi voidaan määrittää PvE, (pelaaja vs. ympäristö) tai PvP, (pelaaja vs. pelaaja) riippuen siitä, haluatko välttää kilpailukykyisemmät peliskenaariot.

Vuonna 2004 Blizzard, joka ei koskaan ollut tyytyväinen luomiinsa lähes täydellisiin peleihin, pudotti pommin pelimaailmaan. He kehittivät RTS: n, Warcraftin, MMORPG: World of Warcraftiksi.

Pelaaja voi valita kahden ryhmän välillä: Alliance tai Horde. Pelaaja alkaa tehdä ahdistavia tehtäviä, kuten teurastaa villisikoja kaupunkilaisille, ja taistella lopulta valtavia hirviöitä, kuten lohikäärmeitä, ystäviensä kanssa myöhemmin pelin aikana.

Moninpeli Online Battle Arena

Verkkopelaamisesta on tullut suositumpaa kuin koskaan viimeisen vuosikymmenen aikana. Erityisesti e -urheilu on kymmenkertaistunut 2000 -luvun alusta ja siitä on tullut laillinen urheilu ja pelaajien tulonlähde.

Näet usein joukon taistelutestattuja pelaajia rivissä tehokkaiden tietokoneiden kanssa, jotka taistelevat samoin kokenutta vastustajajoukkoa vastaan ​​turnaukseen liittyvistä rahoista, sponsoroinnista ja kerskailuoikeuksista. Tässä tulee MOBA: t.

Moninpelit Online Battle Arena -pelit ovat jonkin verran MMO: n jälkeläisiä, koska ne keskittyvät vain joukkueiden ja pelaajien väliseen kilpailuun. MOBA: t ovat mielenkiintoinen sekoitus eri genreistä, nimittäin RTS ja RPG. Joukkueiden väliset ottelut voivat kestää 30 minuutista tuntiin ja sen jälkeenkin pelaajien taitotasosta ja kartoista riippuen.

MOBA: t todella tulivat pelikentälle StarCraft: Aeon of Strifen modilla. Pelissä pelaajilla oli kullakin oma velkansa Heidän oli puolustettava, nopea pelattavuus voittaakseen toisen joukkueen ja pudottaakseen resurssinsa nollaan. Tämä kehittyi edelleen laajalti suosituksi johdannaiseksi Defense of the Ancients (DotA) vuonna 2003.