Voitko ladata pelejä Nintendo Switchillä?

Nintendo Switch -pelit eivät rajoitu vain fyysisiin versioihin; Voit myös ladata digitaalisia kopioita Nintendo eShopista. Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka ladata pelejä Nintendo Switchille, Switch Litelle tai Switchille (OLED-malli) sekä erot pelin digitaalisen ja fyysisen version ostamisen välillä.

Lataa pelejä Nintendo Switchillä

Pelien lataamista varten sinun on luotava Nintendo-tili siirtymällä tilisivullesi Nintendon verkkosivustolla PC:llä, Macilla tai älypuhelimella. Prosessi kestää vain muutaman minuutin, ja voit linkittää maksutavan, mukaan lukien luottokortin tai PayPalin, tai täydentää saldosi ennakkoon maksetuilla Nintendo eShop -lahjakorteilla. Jos olet luomassa tiliä lapselle, älä unohda asettaa lapsilukkoa, jotta lapsesi ei voi tehdä ostoksia verkkokaupassa ilman lupaasi. Kun olet valmis, siirry Nintendo eShopiin Nintendo Switchillä ja voit ladata tai ostaa pelejä. Jotkut pelit ovat ladattavissa ilmaiseksi, toisista joudut maksamaan. Kummassakin tapauksessa prosessi on yksinkertainen, ja sinun tarvitsee vain  ladata pää. Saatat tarvita ylimääräisen microSD-kortin, jotta sinulla on tarpeeksi tallennustilaa useiden pelien lataamiseen Nintendo Switch -konsoliisi.

Pelin digitaalinen versio vs. fyysinen versio

Listaamme myös pelin digitaalisen version ja fyysisen version edut ja haitat. Huomaa, että jokaisesta pelistä ei ole saatavilla fyysistä kopiota.

  • Peli itsessään on aina sama. Kaikesta muusta huolimatta ostamasi peli on sama molemmissa muodoissa.
  • Hinta on erilainen. Nintendo eShopissa on säännöllisiä alennuksia, mikä saa hinnan putoamaan. Älä odota hintojen olevan samat molemmille pelityypeille.
  • Digitaalisia kopioita varten tarvitaan Internet-yhteys. Jotta voit ladata digitaalisen pelin, sinun on oltava verkossa. Riippuen siitä, miten määrität Nintendo Switch -tilisi, saatat joutua olemaan online-tilassa aina, kun avaat pelin. Fyysisellä kopiolla ei ole tällaisia ​​rajoituksia, ja se on parasta, jos aiot olla koskaan käyttämättä verkkoa (tai olla offline-tilassa pitkiä aikoja).
  • Digipelit vievät enemmän tilaa. Fyysinen peli vie vain rajoitetun määrän tilaa Nintendo Switch -konsolissasi lähinnä päivityksiin ja tiedostojen tallentamiseen. Sinun on asennettava järjestelmään digitaalinen peli, joka vie enemmän tallennustilaa.
  • Digipelejä on enemmän. Jotkut pelit julkaistaan ​​vain Nintendo eShopissa, mikä tarkoittaa, että et voi ostaa fyysistä versiota. Tämä tarkoittaa myös sitä, että Nintendo eShopissa on paljon enemmän valinnanvaraa kuin tavallisessa kaupassa.